Rosso&Nero + Marrone s dárkem Akce

Rosso&Nero + Marrone s dárkem

Kávové směsi pro milovníky dokonalého espressa s DÁRKEM pralinkami Lindt.

-
+
Stupeň pražení:
Stupeň pražení:
Složení: 70% Arabica, 30% RobustaSložení: 80% Arabica, 20% Robusta
Hmotnost: 500 g
Skladem k dodání ihned
385,00 Kč (s DPH)

Dárek Pralinky Lindt 50g.

ROSSO&NERO

Moderní exclusivní espresso směs oceněná známkou CSC (Caffé Speciali Certficati), která splňuje v současné době vůbec nejpřísnější kritéria kvality pro kávu.

Složení

80% Arabica 20% Robusta, tmavé pražení

Charakteristika

Intenzivní chuť s výtečně vyváženou kyselostí a hořkostí, zřetelně sladká a velmi jemně slaná. V aroma náznaky tmavé čokolády, ořechů, ostružin a vůně čerstvé smetany. V pozadí známky karamelu a zralých jablek. Tato káva je silná a intenzivní, dynamická, avšak výtečně vyvážená.

Původ

Indonesia Arabica washed Sulawesi AWP-grade 1, CSC, Reg. Blue Toraja

Brasil Arabica unw. Sul de Minas NY2, S. 17/18, Faz. Monte Alegre, CSC

Colombia Arabica washed Supremo, screen 18, E. prep., La Manuela, CSC

India Arabica washed Plantation A CSC

India Robusta washed Parchment AB-grade CSC Balehonnur Corona

Indonesia Robusta washed Java R/WP-1S, CSC, PTPN XII

MARRONE

Dokonalá kávová směs v italském stylu. Obsahuje výběr 6-ti vynikajících druhů káv arabika a robusta a spolu s tmavým pražením vytváří perfektní směs pro espresso a všechny variace s mlékem.

Tato směs je sladká, s velmi nízkým obsahem kyselin. Vyznačuje se vysokou kořenitostí, intenzivmí chutí a plnou konzistencí.

Chuť

Velmi nasládlá, jemně kyselá.

Aroma

Příchutě čokolády, pražených mandlí, perníku a pečených jablek.

Konzistence

Plná, krémová a hustá.

Původ

Brasil Arabica unwashed Santos NY2, screen 17/18 Cerrado full desc.

India Robusta washed Parchment AB

India Arabica monsooned Malabar AA

India Arabica washed Plantation A

Indonesia Robusta washed Java R/WP PTPN XII

Honduras Arabica washed shg FLO / Organics

Příprava

Vynikající jako ristretto, espresso, cappuccino a kávové variace na základě espressa.

Ideální k přípravě v poloautomatických a plně automatických kávovarech. Ideální teplota při spařování je 90 – 94°C, při tvrdosti vody nad 18°fH doporučujeme použít změkčovač.