Dárková krabička ESPRESSO Akce

Dárková krabička ESPRESSO

Vynikajících kávové směsí pro espresso s výraznou chutí a aroma v italském stylu v dárkovém balení se sladkým DÁRKEM navíc.

-
+
Stupeň pražení:
Stupeň pražení:
Složení: 70% Arabica, 30% RobustaSložení: 60% Arabica, 40% Robusta
Hmotnost: 500 g
Skladem k dodání ihned
379,00 Kč (s DPH)

Dárek švýcarská čokoláda Lindt smile 30g.

MARRONE

Káva Marrone obsahuje výběr 6-ti vynikajících druhů káv arabika a robusta a spolu s tmavým pražením vytváří perfektní směs pro espresso a všechny variace s mlékem.

Tato směs je sladká, s velmi nízkým obsahem kyselin. Vyznačuje se vysokou kořenitostí, intenzivmí chutí a plnou konzistencí.

Chuť

Velmi nasládlá, jemně kyselá.

Aroma

Příchutě čokolády, pražených mandlí, perníku a pečených jablek.

Konzistence

Plná, krémová a hustá.

Původ

Brasil Arabica unwashed Santos NY2, screen 17/18 Cerrado full desc.

India Robusta washed Parchment AB

India Arabica monsooned Malabar AA

India Arabica washed Plantation A

Indonesia Robusta washed Java R/WP PTPN XII

Honduras Arabica washed shg FLO / Organics

Příprava

Perfektní pro ristretto, espresso, cappuccino a kávové variace s mlékem.

Ideální k přípravě v poloautomatických a plně automatických kávovarech. Ideální teplota při spařování je 90 – 94°C, při tvrdosti vody nad 18°fH doporučujeme použít změkčovač.

LUSSURIA

Kávová směs pro milovníky plnohodnotného a aromatického espressa v italském stylu. Také při přípravě cappuccina nebo café latte si uchovává svůj charakter a okouzlí svou čokoládovo-oříškovou příchutí.

Chuť

Značně sladká s jemnou kyselostí a náznakem hořkosti.

Aroma

Náznaky oříšku, nugátu, lékořice a čokolády. V pozadí jemně kouřově dřevnatá.

Konzistence

Velmi intenzivní a výrazná.

Původ

Brasil Arabica unwashed Santos NY2, screen 17/18 Cerrado full desc.

India Arabica monsooned Malabar AA

India Robusta unwashed Cherry A, screen 17

Indonesia Arabica semi-washed double picked grade 1 Lintung

Uganda Robusta unwashed grade 1, screen 17

Příprava

Vynikající jako ristretto, espresso, cappuccino a kávové variace na základě espressa.

Ideální k přípravě v poloautomatických a plně automatických kávovarech. Ideální teplota při spařování je 90 – 94°C, při tvrdosti vody nad 18°fH doporučujeme použít změkčovač.