Degustační duo prémiových káv 100% arabica z vybraných světových plantáží v dárkové krabičce. Více
Potěšte své blízké dárkovým balením dvou druhů prémiových zrnkových káv složených výhradně z nejlepších kávových zrn odrůd Arabica, pocházejících z několika zemí svého původu. Kávy dovážíme přímo z pražírny Blaser Café ve Švýcarsku.
PURA VIDA BIO ORGANIC
Pura Vida obsahuje Bio Fairtrade certifikovaná kávová zrna 100% arabica high grown z ekologického hospodářství v horské oblasti Chanchamayo v peruánském deštném pralese. Je výborně vyvážená se zřetelnou příchutí tropického ovoce, medu, pečeného chleba a kakaa. Perfektní pro velký šálek kávy.
Složení
100% arabica, střední stupeň pražení
Bio/Fairtrade certifikovaná kávová zrna odrůdy arabika pocházející z družstva La Florida v horské oblasti Chanchamayo v peruánském deštném pralese.
Družstvo bylo založeno v roce 1965 a získalo certifikaci Fairtrade Max Havelaar v roce 1993. La Florida je držitelem mnoha ocenění fairtrade za projekty, které podporují pěstitele kávy.
Aroma
Tóny tropického ovoce, medu, pšeničného chleba a kakaa.
Chuť
Výborně vybalancovaná, jemně hořká a jemně kyselá, zároveň lehce sladká i slaná.
Konzistence
Lehce krémová, velmi plná a jemná.
Původ
Peru Arabica washed high grown, Europ. prep., Bio/Fairtrade Chanchamayo
Příprava
Vynikající při přípravě jako café creme a filtrovaná káva.
Ideální k přípravě v poloautomatických a automatických kávovarech a také jako filtrovaná nebo překapávaná káva. Teplota vody při spařování nesmí překročit 92°C, při tvrdosti vody nad 18°fH doporučujeme použít změkčovač.
CLASSICO
Zrnková káva Classico patří k nejnovějším kávám Blasercafé. Obsahuje prémiová kávová zrna 100% arabica z vybraných světových
plantáží v několika zemích, která společně s tmavým stupněm pražení dávají vzniknout bohatému aroma a dokonale harmonické chuti této kávy.
Složení
100% arabica, střední stupeň pražení
Aroma
Tóny karamelu, jablek a sušenek s jemnými odstíny květinového aroma.
Chuť
Výborně vybalancovaná, patrné sladké tóny.
Konzistence
Plná a krémová.
Původ
Ethiopia, Brazil, India, Indonesia, Columbia
Optimální použití
Charakter této kávy vynikne jako espresso, cappuccino nebo café creme.
Ideální k přípravě v poloautomatických a automatických kávovarech, moka kávovarech a french pressech. Teplota vody při spařování nesmí překročit 92°C, při tvrdosti vody nad 18°fH doporučujeme použít změkčovač.
Medaile |
![]() |
---|