-
Brasil
-
Honduras
-
India
-
Indonesia
Tato sada pro gurmány obsahuje tři vybrané směsi Blasercafé. Marrone ztělesňuje čistou kulturu espressa, populární Lilla e Rose zaujme komplexním aroma a hustou cremou a Classico se vyrábí ze zrn Arabica z různých zemí původu. Silný charakter nejzřetelněji vyjadřuje jako café créme. Více
Potěšte své blízké dárkovým balením káv Blasercafé Suisse z vybraných světových plantáží. Obsahuje tři druhy zrnkových káv nejvyšší kvality, které byly vytvořeny pro maximální chuťový zážitek. Kávy dovážíme přímo z pražírny Blaser Café ve Švýcarsku.
LILLA E ROSE
Lilla e Rose má mimořádně bohaté aroma. Se svou jasně znatelnou sladkostí a rozmanitostí vůní je dokonale vyvážená. Obsah Robusty v kombinaci s tmavým pražením dodává směsi silné tělo s hustou cremu. Lilla e Rose je obzvláště oblíbená jako café créme.
Složení
75% arabica, 25% robusta, tmavý stupeň pražení
Aroma
V popředí vůně šeříku, růží, medu, karamelu a vlašských ořechů, v pozadí pak vůně vanilky a citrusů, s velmi jemnou zemitostí.
Chuť
Vyvážený poměr hořkosti a kyselosti, velmi nasládlá a jemně slaná.
Konzistence
Velmi příjemná plnost a vysoká hustota.
Původ
-
Brasil
-
Colombia
-
Ethiopia
-
India
-
Indonesia
Příprava
Vynikající kávová směs pro espresso, cappuccino, velmi oblíbená také jako café creme.
Ideální k přípravě v poloautomatických a plně automatických kávovarech a kávovarech se systémem POD. Teplota vody při spařování nesmí překročit 92°C, při tvrdosti vody nad 18°fH doporučujeme použít změkčovač.
CLASSICO 100% Arabica
Classico obsahuje nejlepší kávová zrna odrůdy arabica z různých zemí. Zaujme bohatým aroma a dokonale vyváženou chutí s výraznou sladkostí. Její silný charakter nejlépe vynikne při přípravě café creme, espressa nebo cappuccina.
Složení
100% arabica, tmavý stupeň pražení
Aroma
Tóny karamelu, jablek a sušenek s jemnými odstíny květinového aroma.
Chuť
Výborně vybalancovaná, patrné sladké tóny.
Konzistence
Plná a krémová.
Původ
- Ethiopia
- Brazil
- India
- Indonesia
- Columbia
Optimální použití
Charakter této kávy vynikne jako espresso, cappuccino nebo café creme.
Ideální k přípravě v poloautomatických a automatických kávovarech, moka kávovarech a french pressech. Teplota vody při spařování nesmí překročit 92°C, při tvrdosti vody nad 18°fH doporučujeme použít změkčovač.
MARRONE
Kávová směs MARRONE vzdává hold italské kultuře espressa. Obsahuje výběr 6-ti vynikajících druhů káv arabica a robusta a spolu s tmavým pražením vytváří perfektní směs pro espresso a všechny variace s mlékem. Objevíte v ní jižanský temperament s nádechem koření a tmavé čokolády. Exkluzivní kávová zrna arabica a robusta z Brazílie, Indie, Indonésie a Hondurasu se skvěle doplňují ve svých chuťových profilech a jsou jemné a kořenité s velkou sladkostí, malou kyselostí a dlouhým závěrem. Plným tělem a hustou cremou si Marrone podmaní i náročné znalce.
Složení
70% arabica, 30% robusta, tmavý stupeň pražení
Marrone obsahuje výběr 6-ti vynikajících druhů káv arabica a robusta a spolu s tmavým pražením vytváří perfektní směs pro espresso a všechny variace s mlékem.Tato směs je sladká, s velmi nízkým obsahem kyselin. Vyznačuje se vysokou kořenitostí, intenzivmí chutí a plnou konzistencí.
Aroma
Příchutě čokolády, pražených mandlí, perníku a pečených jablek.
Chuť
Velmi nasládlá, s nízkou kyselostí.
Konzistence
Plná, krémová a hustá.
Původ
Příprava
Perfektní pro ristretto, espresso, cappuccino a kávové variace s mlékem.
Ideální k přípravě v poloautomatických a plně automatických kávovarech. Ideální teplota při spařování je 90 – 94°C, při tvrdosti vody nad 18°fH doporučujeme použít změkčovač.