Výběr exkluzivních kávových směsí Blasercafé určených pro espresso za zvýhodněnou cenu. Více
Degustační balení káv Blasercafé Suisse určených pro espresso z vybraných světových plantáží za výhodnou cenu. Vychutnejte si paletu pěti druhů zrnkových káv nejvyšší kvality, které byly vytvořeny pro maximální chuťový zážitek. Osloví milovníky tradičního espressa i mezinárodní kávové kultury. Kávy dovážíme přímo z pražírny Blaser Café ve Švýcarsku.
LILLA E ROSE
Zrnková káva Lilla e Rose byla vytvořená pro mistrovské soutěže baristů. Má stálé příznivce po celém světě. Název „Šeřík a Růže“ dokonale popisuje její jedinečnou chuť. Zrna odrůdy arabica nejvyšší kvality jsou v této směsi doplněna vynikajícími zrny robusty z indonéského ostrova Jáva a z Indie.
Složení
80% arabica, 20% robusta, střední pražení
Aroma
V popředí vůně šeříku, růží, medu, karamelu a vlašských ořechů, v pozadí pak vůně vanilky a citrusů, s velmi jemnou zemitostí.
Chuť
Vyvážený poměr hořkosti a kyselosti, velmi nasládlá a jemně slaná.
Konzistence
Velmi příjemná plnost a vysoká hustota.
Původ
Brasil, Colombia, Ethiopia, India, Indonesia
Příprava
Vynikající kávová směs pro espresso, café creme, cappuccino, latte macchiato, filter coffee.
ROSSO&NERO
Káva Rosso e Nero získala ocenění na mezinárodních soutěžích baristů. Je nositelem prestižní známky CSC (Caffe Speciali Certificati) za nejvyšší kvalitu. Obsahuje nejlepší zrna kávy arabica s přidáním vysoce kvalitních zrn robusty. Je dokonale vyvážená, s plnou intenzivní chutí a je velmi aromatická. Káva pro skutečné znalce.
Složení
80% arabica, 20% robusta, tmavé pražení
Aroma
Náznaky tmavé čokolády, ořechů, ostružin a vůně čerstvé smetany. V pozadí známky karamelu a zralých jablek.
Chuť
Intenzivní chuť s výtečně vyváženou kyselostí a hořkostí, zřetelně sladká a velmi jemně slaná.
Konzistence
Silná a intenzivní, dynamická, výtečně vyvážená.
Původ
Brasil, Colombia, India, Indonesia
Příprava
Perfektní pro ristretto, espresso, cappuccino.
Ideální k přípravě v poloautomatických a plně automatických kávovarech a kávovarech se systémem POD. Teplota vody při spařování nesmí překročit 92°C, při tvrdosti vody nad 18°fH doporučujeme použít změkčovač.
MARRONE
Kávová směs Marrone vzdává hold kultuře espressa. Exkluzivní výběr kávových zrn arabica a robusta spolu s intenzivnějším pražením vytváří chuť s výjimečně nízkou kyselostí a intenzivním tělem.
Složení
70% arabica, 30% robusta, velmi tmavé pražení
Aroma
Příchutě čokolády, pražených mandlí, perníku a pečených jablek.
Chuť
Velmi nasládlá, jemně kyselá.
Konzistence
Plná, krémová a hustá.
Původ
Brasil, Honduras, India, Indonesia
Příprava
Perfektní pro ristretto, espresso, cappuccino a kávové variace s mlékem.
Ideální k přípravě v poloautomatických a plně automatických kávovarech. Ideální teplota při spařování je 90 – 94°C, při tvrdosti vody nad 18°fH doporučujeme použít změkčovač.
LUSSURIA
Jestliže jste příznivcem výrazných chutí silného aromatického espressa, kávu Lussuria si zamilujete na první ochutnání.
Složení
60% arabica, 40% robusta, tmavé pražení
Aroma
Náznaky oříšku, nugátu, lékořice a čokolády. V pozadí jemně kouřově dřevnatá.
Chuť
Značně sladká s jemnou kyselostí a náznakem hořkosti.
Konzistence
Velmi intenzivní a výrazná.
Původ
Brasil, India, Indonesia, Uganda
Příprava
Vynikající jako ristretto, espresso, cappuccino a kávové variace na základě espressa.
Ideální k přípravě v poloautomatických a plně automatických kávovarech. Ideální teplota při spařování je 90 – 94°C, při tvrdosti vody nad 18°fH doporučujeme použít změkčovač.
PURA VERDE BIO ORGANIC
Verde je zrnková káva perfektní pro espresso vyrobená ze 100% organicky pěstované kávy s certifikací Bio Fairtrade v Hondurasu a Tanzánii.
Složení
70% arabica, 30% robusta, tmavé pražení
Aroma
Příchuť bylin, hřebíčku, koření a zralých peckovin.
Chuť
Jemně kyselá, vyrovnaná.
Konzistence
Plná chuť na jazyku.
Původ
Honduras Arabica washed strictly high grown, Europ. prep., Bio/Fairtrade
Tanzania Robusta unwshed, Bukoba, screen 14 FLO / Organic
Příprava
Vynikající kávová směs pro espresso, cappuccino.
Ideální k přípravě v poloautomatických či plně automatických kávovarech. Ideální teplota při spařování je 90-94°C, při tvrdosti vody nad 18°fH doporučujeme použít změkčovač.
Medaile |
---|