MARRONE obsahuje směs vybraných druhů kávových zrn arabica a robusta a je jasným zástupcem kultury espressa. Má minimální kyselost, intenzivní tělo a zachovává si příjemně plnou chuť i při přípravě kávových variací. Více
Marrone obsahuje výběr 6-ti vynikajících druhů káv arabica a robusta a spolu s tmavým pražením vytváří perfektní směs pro espresso a všechny variace s mlékem.
Tato směs je sladká, s velmi nízkým obsahem kyselin. Vyznačuje se vysokou kořenitostí, intenzivmí chutí a plnou konzistencí.
Aroma
Příchutě čokolády, pražených mandlí, perníku a pečených jablek.
Chuť
Velmi nasládlá, s nízkou kyselností
Konzistence
Plná, krémová a hustá.
Původ
-
Brasil
-
Honduras
-
India
-
Indonesia
Příprava
Perfektní pro ristretto, espresso, cappuccino a kávové variace s mlékem.
Ideální k přípravě v poloautomatických a plně automatických kávovarech. Ideální teplota při spařování je 90 – 94°C, při tvrdosti vody nad 18°fH doporučujeme použít změkčovač.
Složení | 70% Arabica, 30% Robusta |
---|---|
Stupeň pražení | velmi tmavé |